Το Survivor Summer Camp, σας υποδέχεται σε ένα χώρο πλούσιο σε δραστηριότητες και με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους! Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αθλητικές δραστηριότητες στην παραλία, να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια, να έρθουν σε επαφή με την εικαστική και θεατρική τέχνη μέσα από το παιχνίδι.


Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποτελείται:

Αθλητικές δραστηριότητες στην παραλία και κολύμπι σε περιορισμένο χώρο, πάντα με την επίβλεψη των υπευθύνων της εκάστοτε ομάδας. Τα παιδιά της κάθε ομάδας, προετοιμάζονται κατάλληλα (αντηλιακό, πετσέτα) και πηγαίνουν στην παραλία, όπου τους περιμένει ο χώρος στον οποίο πρέπει να αγωνιστούν (ανάπτυξη αθλητικών δεξιοτήτων). Στη συνέχεια, μπαίνουν στη θάλασσα για κολύμπι (εκμάθηση και εξάσκηση στο νερό

Ομαδικά παιχνίδια στα οποία τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν ομαδικούς δεσμούς, βελτιώνουν τη συνεργασία μεταξύ τους και μαθαίνουν να λειτουργούν σαν μέλη μιας ομάδας. Όλα τα παραπάνω, κατακτώνται μέσα από ποικίλα ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Εικαστική και κατασκευαστική τέχνη, κατά την οποία τα παιδιά ανά ομάδα έρχονται σε επαφή με ποικίλα υλικά της ζωγραφικής και της κατασκευαστικής τέχνης, πλάθουν και ζωγραφίζουν ευφάνταστες δημιουργίες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο μετέπειτα παιχνίδι τους, ενώ ακόμα κατασκευάζουν και δίνουν σχήμα σε ανακυκλώσιμα υλικά.

Θεατρικό παιχνίδι, το οποίο κοινωνικοποιεί τα παιδιά, και εμπνέει και ενθαρρύνει την προσωπικότητά τους. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα είδη του θεάτρου, αυτοσχεδιάζουν και ετοιμάζουν ομαδικά μικρές παραστάσεις με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Ελεύθερο παιχνίδι, κατά το οποίο τα παιδιά παίζουν ή χαλαρώνουν στα μεταβατικά κενά του προγράμματος (κατά την άφιξή τους και μέχρι να αρχίσει το πρόγραμμα και μετά το μεσημεριανό τους γεύμα). Στο ελεύθερο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα ελεύθερα κοινωνικά παιχνίδια, η χαλάρωση, η προβολή παιδικών ταινιών, η ελεύθερη ζωγραφική, η ανάγνωση ιστοριών/παραμυθιών). Όλα τα παραπάνω πάντα με την επίβλεψη των υπευθύνων.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 08:00-16:00

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 28310 50794